Go to content
Compexit lansează abonamentul de mobilitate - CARFLIX.

Cum poți conduce o mașină nouă, fără avans, dar cu beneficii nelimitate?

Abonamentele sunt parte din viața noastră. Suntem obișnuiți să plătim abonamente pentru toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă.  De ce să nu facem la fel și pentru o nouă mașină? De ce să nu ne bucurăm de mobilitate atunci când avem nevoie, dar și în condițiile pe care ni le dorim?

Abonamentul CarFlix îți aduce mașina de care ai nevoie, la momentul potrivit. Alegi modelul, plătesti un cost lunar fix pentru abonamentul tău de mobilitate și ai toate beneficiile asociate utilizării mașinii, incluse.

Viața este într-o constantă evoluție, la fel și abonamentele.

CarFlix îți oferă o soluție inovatoare pentru mobilitatea urbană. Spre exemplu, la o ŠKODA FABIA ai un cost lunar de la 295 eur cu TVA sau pentru un model CUPRA Formentor plătești un abonament lunar de 750 eur cu TVA.

Tu trebuie doar să te bucuri de plăcerea condusului. Astfel, te bucuri de mașina visurilor tale, fără compromisuri. Mai mult, primești și un set de anvelope de iarnă și loc pentru depozitarea acestora. Cu alte cuvinte, nu îți sacrifici spațiul de acasă și ești pregătit oricând pentru prima zăpadă. Toate acestea fiind incluse în abonamentul tău lunar de mobilitate care nu lasă loc de surprize neplăcute în buget.

Cu abonamentul CarFlix poți schimba la 6 luni mașinile din pachetul de mobilitate ales și poți conduce într-un an mai multe modele ŠKODA, SEAT sau CUPRA, în funcție de preferințe, sezon sau nevoi.

Lumea se schimbă într-un ritm alert. De ce să nu îți schimbi și tu modelul mașinii pe care o conduci de câte ori îți dorești? Astfel, ai posibilitatea să explorezi noi tehnologii precum vehiculele electrice.

Abonamentul pentru o mașină ar trebui să îți ușureze viața. Pentru că, aproape tot ce este complicat și consumator de timp la cumpărarea unei mașini este eliminat cu un abonament: căutarea unei mașini, semnarea contractelor, înregistrarea și radierea, încheierea unei asigurări etc.

Fără obligații

Intri pe www.carflix.ro, alegi modelul de mașină cu abonamentul aferent și gata.

Totul este deja inclus– de la asigurare completă la costuri de uzură.

Prin abonamentul auto CarFlix poţi „deţine” o maşină câte luni dorești. De exemplu, ai putea ca jumătate de an să nu ai nevoie de maşină, apoi următoarele şase luni ai putea să o iei pe abonament.

Avantajul este evident: în cazul unui abonament, nu vă asumați niciun angajament major – mai ales nu de natură financiară. În plus, abonatul nu trebuie să se angajeze la un singur model, îl poate schimba în mod regulat, având astfel, posibilitatea de a utiliza noi tehnologii precum vehiculele electrice sau hybride. Merită încercate!

CarFlix îți oferă pachete de abonamente pentru perioade de 6 luni, 12 luni respectiv 18 luni.

Tot ce trebuie să faci este să-l alegi pe cel care te avantajează.

Cu CarFlix beneficiați de:
  • Oferte transparente

  • Flexibilitate

  • Consultanță pe toată durata contractului

  • Experiență de peste 25 ani în domeniul auto

  • Mobilitate maximă printr-o flotă eficientă

  • Timp suplimentar alocat afacerii dumneavoastră - de flota dumneavoastră ne ocupăm noi.

  • Rată fixă pe toată perioada contractului.

  • Transferul riscului la CarFlix

  • Bugetarea exactă a costurilor

  • Eliberarea unor rapoarte periodice asupra cheltuielilor înregistrate.

 

Mă interesează

Dumneavoastră achitați o rată lunară fixă, în funcție de condițiile agreate (perioadă contractuală și kilometri estimați). Costurile de service sunt în sarcina noastră. Preluăm toate riscurile, pentru ca dumneavoastră să puteţi utiliza vehiculele în condiţii optime de siguranţă şi confort.

Mașinile noastre

ŠKODA KODIAQ
Ambition 2.0TDI DSG 150 CP

începând de la
760 € (TVA inclus)
pe lună

Cupra Formentor
CUPRA Formentor
1.5 TSI DSG 150 CP

începând de la
750 € (TVA inclus)
pe lună

ŠKODA OCTAVIA
Ambition 1.0 TSI 110CP

începând de la
440 € (TVA inclus)
pe lună

SEAT Leon
Style 1.0 TSI 110 CP

începând de la
415 € (TVA inclus)
pe lună

SEAT Arona
Style 1.0 TSI DSG 110CP

începând de la
415 € (TVA inclus)
pe lună

ŠKODA KAMIQ
1.0 TSI DSG 110 CP

începând de la
415 € (TVA inclus)
pe lună

SEAT Ibiza
Style 1.0 TSI 95 CP

începând de la
333 € (TVA inclus)
pe lună

ŠKODA FABIA
Smart 1.0 TSI 95 CP

începând de la
295 € (TVA inclus)
pe lună

* Oferta actuală este supusă unor termene și condiții. Prețurile includ TVA și sunt calculate pentru abonamente încheiate pe o perioadă de 18 luni. Taxa de administrare în valoare de 238 € (TVA inclus), se percepe o singura data, la începutul contractului.

CONTACTAȚI-NE
Contact

Responsabil: Compexit Fleet Services SRL

Scopuri: gestionarea solicitării dvs. de contact. Pentru a răspunde solicitării vă vom contacta telefonic și / sau e-mail, în funcție de preferințele dumneavoastră, exprimate în consimțământurile suplimentare.

Destinatari: Pentru prelucrarea cererii dvs., datele pot fi transferate către vânzătorul nostru. De asemenea, acestea pot fi comunicate unor terți părți pentru respectarea obligațiilor legale.

Legitimare: Cu solicitarea dvs., precum și cu acordurile suplimentare, acolo unde este cazul, ne legitimați să prelucrăm datele dvs. personale.

Drepturi: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, să vă opuneți tratamentului, să îl limitați, să accesați, să rectificați, să ștergeți datele și să vă exercitați dreptul la portabilitate, printr-o cerere scrisă la protectiadatelor@compexit.ro

Informații suplimentare: Puteți consulta mai detaliat informațiile suplimentare privind protecția datelor, aici.