Go to content
Suntem CarFlix.

Noul abonament de mobilitate în România.

 

Abonamentul Auto CarFlix e soluția dezvoltată de Compexit Grup pentru a acoperi nevoi de mobilitate diverse, pentru clienții companiei, atât persoane fizice cât și juridice, din România.

Mașina cu abonament e un concept relativ nou pe piața auto, însă contextul de piață cât și facilitățile oferite clienților, dar mai ales flexibilitatea și adaptabilitatea la nevoile specifice, îl  fac să fie ușor de integrat în viața cotidiană.

 

Abonează-te acum.

Compexit Grup

 

Compexit Grup este o companie clujeană, cu peste 27 ani de experiență în domeniul auto și are în componență: Compexit Trading, Topcar Transilvania, Compexit Fleet Services și Compexit Auto Rulate.

În prezent, activitățile derulate însumează un business de peste 35,6 mil euro cifra de afaceri raportată la nivelul anului 2022 și opt mărci în portofoliu: SKODA, SEAT, CUPRA, Volkswagen Service, Das Weltauto, Auto Rulate, CarFlix, Rent a car. Prin încrederea clienților, compania a devenit un jucător important pe piața auto din Transilvania, oferind servicii auto integrate sub un singur nume: Compexit Grup.

Compexit oferă mai mult decât o mașină

 

Fiind o companie angajată în satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clienților prin produse și servicii de înaltă calitate, Compexit Grup are misiunea de a construi, a dezvolta și a perfecționa competențele sale în sfera serviciilor și produselor auto, astfel încât să devină alegerea naturală pentru cumpărarea, închirierea, întreținerea, repararea și reînnoirea parcului de autoturisme din țară.

Achiziția unui autoturism reprezintă o investiție durabilă și valoroasă. În showroom-urile noastre regăsiți întreaga gamă de autoturisme noi ŠKODA, SEAT, CUPRA sau Piaggio Comerciale, dar și un parc auto vast de mașini rulate cu garanție și verificare tehnică, sub brandul Das Welt Auto și Auto Rulate. Compexit oferă mai mult decât o mașină, oferă sprijin pentru a alege varianta și condițiile optime de cumpărare, asistență tehnică non-stop asigurată de o echipă de profesioniști, piese originale și accesorii, asigurări auto și un program de loializare pentru clienți service sub conceptul Compexit Club.

Compexit Fleet Services este cel mai nou membru Compexit Grup

 

Service-ul multimarcă (autorizat Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Cupra) oferă o întreagă gamă de lucrări în garanție și post garanție, reparații generale și tinichigerie vopsitorie, stație ITP și cea mai performantă spălătorie în regim self service din oraș.


În 2020 Compexit aduce pentru prima dată în Transilvania, autovehiculele comerciale Piaggio - lider în segmentul transportului utilitar pe distanțe scurte - medii și oferă soluții pentru livrări urbane, activități de tip street-food, utilități, construcții, grădinărit, intervenții/situații de urgență sau lucrări la înălțime.
Compexit Fleet Services este cel mai nou membru Compexit Grup. Înființată în 2017, firma vine să completeze gama de servicii oferite deja, cu noi domenii de activitate: fleet management, serviciul rent a car și mai nou, abonamentul auto - CarFlix.


Serviciul Rent a car este oferit în regim orar sau zilnic, și pune la dispoziția celor interesați o flotă auto semnificativă, configurată încât să acopere nevoi de mobilitate diverse. Serviciul Management de flotă permite înlăturarea riscurilor și nesiguranța gestionării parcului auto al companiei.


Abonamentul auto CarFlix reprezintă o soluție inovatoare de mobilitate, creată pentru a oferi flexibilitate și a aduce mașina potrivită, în momentul potrivit cu un buget fix.

Autorizații funcționare

 

Certificat de inregistrare, Activitate principala 7711

Acord de functionare nr 9726 din 22.05.2023

Autorizația de Gospodărire a Apelor nr 46Cj din 13.07.2023 emisă de Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj

Acord PSI nr 20482 din 02.05.2001 emis de Grupul de pompieri "Avram Iancu" al județului Cluj

Autorizație de Mediu: nr 136 din 16.08.2021, emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Cluj