Go to content

Condiții de folosire

1. Domeniul de aplicare, condiții de utilizare și scopul:

Site-ul www.carflix.ro permite clienților să utilizeze conținutul și funcțiile furnizate pe baza condițiilor de utilizare și a reglementărilor legale în vigoare.

2.Condiții personale /juridice de utilizare:

Utilizarea funcțiilor platformei de Internet www.carflix.ro este permisă numai persoanelor fizice cu vârsta minimă de 18 ani. Utilizarea de către persoane juridice este reglementată de lege (în ceea ce privește autoritatea de reprezentare).
Compexit Fleet Services are dreptul de a exclude persoane de la utilizarea serviciului de internet fără să prezinte motive.

Prin utilizarea platformei respectați drepturile de autor, numele și drepturile de marcă, precum și alte drepturi de proprietate ale terților. De exemplu, toate paginile web ale Compexit Fleet Services, inclusiv imagini, muzică și mărci precum "CarFlix", sunt protejate. Acest lucru se aplică și drepturilor de proprietate intelectuală ale companiilor noastre din Grup. Aceste site-uri web și acești termeni de utilizare reprezintă drepturile de protecție ale Compexit Fleet Services. Utilizatorii se angajează să se abțină de la orice utilizare abuzivă a serviciilor, în special

  • pentru păstrarea securității datelor,
  • să nu utilizeze niciun fel de facilități sau să efectueze aplicații care ar putea deteriora facilitățile sau să cauzeze o funcționare defectuoasă a Serverului sau a rețelei Compexit sau ale altor rețele, să nu integreze
  • serviciile de informații sau orice parte a acestora în alte oferte online, private sau comerciale, nici să utilizeze serviciile în mod comercial.


3. Utilizarea platformei de publicitate, Răspundere și Garanție:

www.carflix.ro este o platformă de prezentare pe care persoanele fizice și juridice pot publica oferte abonamente de mobilitate, cu condiția ca acel conținutul să nu încalce reglementările legale, în special reglementările privind protecția datelor sau în raport cu aceste condiții de utilizare.

Conținutul afișat pe site-ul www.carflix.ro nu poate fi copiat, editat, distribuit, publicat sau pus la dispoziția publicului (publicație online) fără acordul prealabil al deținătorilor de drepturi. Acest lucru se aplică și copierii prin motoare de căutare tip "Robot/Crawler" sau prin alte mecanisme automate.

 

4.Serviciile Compexit Fleet Services

Compexit Fleet Services se străduiește să asigure buna funcționare a site-ului www.carflix.ro. Cu toate acestea, nu poate garanta că site-ul va funcționa în permanență fără probleme tehnice. Informațiile pe care le găsiți pe aceste pagini web au fost compuse cu atenție de către Compexit Fleet Services și vă sunt disponibile în medie 97,5% pe an.

Conținutul paginilor web are un scop informațional și nu este contractual din punct de vedere juridic, în măsura în care acestea nu fac obiectul specificațiilor privind consumul de combustibil și emisiile de CO2. Informațiile privind livrarea, aspectul, prețul, performanța, dimensiunile și greutatea vehiculelor corespund informațiilor disponibile la momentul introducerii datelor. În acest sens, modificările sunt rezervate în mod expres. Toate specificațiile privind echipările, prețurile și datele tehnice se bazează pe caracteristicile pieței din Romania. Verificați informațiile înainte de a le utiliza, indiferent de situație. Declarațiile contractuale pot fi făcute doar în urma unor cereri specifice.

Informatii UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 potrivit reglementarii CE 715/2007: Valorile date au fost determinate în conformitate cu procedurile de măsurare VO (EG) 715/2007. Informațiile nu se referă la un singur vehicul și nu fac parte din ofertă, acestea servesc exclusiv în scopul comparării diferitelor tipuri de vehicule. Diferențele de consum și emisiile de CO2 pot rezulta din echipării și accesorii speciale (de ex. Dimensiunea mai mare a anvelopelor, aerul condiționat, barele pentru portbagaj etc.).

5. Modificarea serviciilor

Compexit Fleet Services își rezervă dreptul de a prelungi, reduce sau modifica serviciul sau o parte din acesta în orice moment. Dezvoltarea rapidă a internetului presupune modificarea din când în când a acestor termeni de utilizare.
În acest sens, se aplică explicațiile de la Punctul 7. Modificări ale condițiilor de utilizare.

6. Siguranța

Dacă doriți să trimiteți un e-mail către Compexit Fleet Services prin intermediul contului dvs. privat de E-mail, vă rugăm să rețineți că datorită structurii tehnice a internetului, trebuie să asigurați confidențialitatea și integritatea conținutului dvs. de e-mail. În acest scop, puteți utiliza de ex. un software standard de criptare. Dacă doriți să trimiteți un e-mail direct din Compexit Fleet Services, trebuie să rețineți că aceste date sunt transmise în formă necriptată și astfel nu se poate garanta confidențialitatea și integritatea conținutului e-mailului.

7. Modificări ale condițiilor de utilizare:

Compexit Fleet Services își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare într-un mod acceptabil pentru utilizator și cu efect pentru viitor. Aceste modificări vor fi prezentate în mod explicit și vi se va cere acordul dvs. Dat fiind faptul că, oferta site-ului este un serviciu gratuit pentru toți utilizatorii și că toți utilizatorii înregistrați trebuie să fie tratați în același mod, este inadmisibilă utilizarea site-ului web în cazul unei contradicții cu condițiile de utilizare sau modificarea ulterioară a condițiilor de utilizare.

8. Aplicarea legii:

Se aplică legislația din Romania, atât în cazul utilizării serviciilor, cât și a condițiilor de utilizare, cu excepția dispozițiilor privind conflictele legale.