Go to content
Cupra Formentor prin abonament CarFlix

Cupra Formentor prin abonament CarFlix

CarFlix, lansat de Compexit Group în 2021, un concept nou de mobilitate, a reușit să cucerească utilizatorii prin ușurința în accesare, prin flexibilitate, dar și prin flota largă de mașini din care ai posibilitatea să alegi oricând ai nevoie de mobilitate.

Unul dintre modelele cele mai solicitate la CarFlix în anul 2022 a fost CUPRA FORMENTOR, 25% dintre clienții noștri l-au ales pe o perioada de 6, 12 sau 18 luni.

Acesta s-a situat în topul preferințelor clienților noștri datorită designului său distinctiv, al finisajelor rafinate și datorită performanțelor sale.

CUPRA Formentor nu este doar rapidă și fun, ci este perfect adaptată pentru viața de zi cu zi.

Cu o greutate de doar 1644 kg, cu tracțiune integrală și un centru de greutate jos, echipată cu frâne Brembo, efectiv stă lipită de asfalt în cele mai ascuțite curbe.

CUPRA Formentor te invită la aventură, dar în același timp te protejează cu sisteme de siguranță de ultimă generație.

Din punct de vedere al designului, acesta are un look absolut unic. Cu tonuri închise și mate, fiecare model CUPRA impune respect. Dar dacă culorile sunt discrete și “camuflate” în peisajul urban… liniile și unghiurile ascuțite sunt felul în care își arată colții. Accentele de copper se regăsesc pe exterior la frâne, jante, siglă față și spate… dar sunt de asemenea culoarea de accent al interiorului.

Interiorul este și el o bijuterie. Primul lucru pe care îl observi este pielea naturală care acoperă scaunele, volanul dar și bordul.

Cu Noul CUPRA Formentor câștigi o experiență de condus intensivă cu libertate absolută, mai mult control și siguranță deplină.

Este spațioasă ca un SUV, dar reacționează ca un hatchback. Are un portbagaj generos de 420 de litri și un consum mixt de doar 7.7 litri/suta de km.

Un SUV-coupe de primă clasă, unic, îndrăzneț și plin de energie inovatoare – tot ce îți poate oferi CUPRA în materie de performanță de vârf.

Cupra Formentor satisface  nevoile și preferințele unui segment semnificativ din piața de automobile.

CUPRA Formentor este mașina perfectă și pentru tine, trebuie doar să apelezi la CarFlix!