Go to content
Mașina ta cu abonament

Mașina ta cu abonament

Abonament auto CarFlix

Ești în căutarea primei mașini sau la început de drum într-un business și ai nevoie de mobilitate?

Nu trebuie să faci nici un compromis în ceea ce privește siguranța și confortul, chiar și cu un buget redus. Poți opta pentru un abonament auto, fără angajamente pe termen lung, având la dispozitie o gamă variată de modele și mărci, mașini noi sau foarte puțin rulate.  Consumabilele, finanțarea și riscurile ce pot apărea odată cu deținerea unui autovehicul nu mai reprezintă o problemă pentru tine, astfel te vei bucura de toate avantajele autovehiculului nou la care visezi.

Siguranță garantată

Pe lângă confortul și imaginea pe care ne-o oferă autovehiculul, un alt aspect foarte important îl reprezintă siguranța, iar cu privire la acest aspect nu ne este permis să facem rabat. Cu CarFlix te vei bucura de modele echipate cu cele mai noi tehnologii în materie de siguranță: airbag-urile laterale, sistemele de apel de urgență, dar și numeroasele funcții și caracteristici care facilitează conducerea autovehicului și/sau reduc semnificativ riscurile în cazul unui accident.

 

Toate aceste tehnologii cresc semnificativ prețul unui autovehicul la achiziție, însă abonamentul auto îți oferă posibilitatea să le testezi fără obligații sau riscuri asumate. Chiar dacă nu ești familiarizat cu toate tehnologiile auto, nu trebuie să îți faci griji deoarece mașina este întreținută în mod regulat, dotată cu anvelope cu grad scăzut de uzură și specifice sezonului, astfel încât pe întreaga perioadă a abonamentului să corespundă tuturor cerințelor de siguranță.

Motoare economice, hibride și electrice

Cu toții trebuie să fim responsabili pentru mediul înconjurator, însa mașinile cu normele de poluare cele mai exigente, autovehiculele hibride sau electrice nu sunt întotdeauna cele mai accesibile. Prin abonamentul auto Carflix, acestea sunt mai aproape de tine ca niciodată și îți oferă posibilitatea de a contribui activ la atingerea obiectivelor climatice, în timp ce mobilitatea nu ne este afectată.

Alege și înlocuiește când dorești cu modelul preferat

Pentru fiecare dintre noi apar în viață evenimente neprevazute. Nu trebuie să îți faci griji, deoarece abonamentul auto Carflix  îți oferă posibilitatea de a înlocui autovehiculul cu un model superior în cazul în care ai nevoie de cerințe suplimentare sau de a trece la unul dintr-o gamă inferioară în cazul în care trebuie să reduci bugetul pentru o perioadă de timp.

Finanțare prin fonduri europene

În cazul în care îți propui să acoperi nevoia de mobilitate a firmei pe care o deții prin accesarea de fonduri europene, tot CarFlix îți vine în ajutor. Poți alege din parcul auto exact mașina care se potrivește profilului si bugetului tău.

Mașina ta cu abonament

Abonamentul este o alegere potrivită în majoritatea situațiilor beneficiind de costuri fixe, întreținerea, asigurările și toate cheltuielile conexe fiind incluse în costul lunar. Nu este necesar un avans, la fel ca în majoritatea finanțărilor, iar riscurile sunt eliminate. Te bucuri de transparență, termene bine stabilite încă de la început, iar la expirarea contractului, returnezi autovehiculul fără alte responsabilități.